кадър Нова телевизияРедактор: Кьовеши не е прокурор на европейските държави, тя

...
кадър Нова телевизияРедактор: Кьовеши не е прокурор на европейските държави, тя
Коментари Харесай

Юлий Москов за европейската прокуратура на Кьовеши: Глупости на търкалета! Нищо няма да стане

кадър Нова телевизия

Редактор: 

Кьовеши не е прокурор на европейските страни, тя не е и шеф на прокурорите на страните в Европейски Съюз, тя не може да им разпорежда какво да вършат. Това сподели във връзка старта на работата на европейската прокуратура журналистът Юлий Москов в предаването „ Пресечна точка ” по Нова телевизия. Той беше извънредно песимистичен, че нещо ще се промени вследствие появяването на новия орган на Европейски Съюз.  „ Глупости на търкалета. Нищо няма да стане отново ”, разяснява той.

Той сподели също, че даже делегираните прокурори, които са подчинени на Кьовеши, да разпоредят следствие на злоупотреби с европейски средства, те ще се извършат от същите български органи като до момента. А даже и да бъдат повдигнати обвинявания, те ще влязат в българския съд.

Хората, които се занимават със злоупотреби с европейски средства, са толкоз готови, че да ги хванеш е като да хванеш мишка в придвижване, сподели още Москов. „ Не забравяйте, корупцията е нещо доста неприятно, единствено в случай че аз не вземам участие ”, пошегува се журналистът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР